Skip since 1971 – Det började med Svenne

SKIP föddes från önskan om rena kosttillskott som fungerar i verkligheten

I början av 70 talet tränade Svenne en hel del. Han köpte importerade tillskott av dålig kvalitet. Han fick ont i magen och inte alls de goda effekter han önskade.Till slut tröttnade Svenne på detta och tog saken i egna händer. Han började tillsammans med sin fru Gunilla  tillverka egna kosttillskott. Fokus var att ta fram produkter som fungerade i verkligheten. Snart fick hans kompisar reda på detta och började handla av honom. Ett namn behövdes på produkterna och det blev SKIP. Kort och enkelt att uttala och med en viktig betydelse. Svensk Kraft Idrotts Produkter.

Svenne – reste landet runt till gym och sålde produkter. Försäljningen skedde även via postorder och senare i egen butik på BirgerJarls Gatan i Stockholm. Svenne och Gunilla fortsatte att utveckla produkter – hela tiden med fokus på att produkterna skulle vara av hög kvalitet och fungera i verkligheten.

 

 

 

 

 

Idag drivs företaget vidare i samma anda. Det drivs som familjeföretag och varje dag gör vi vårt yttersta för att ta fram produkter som skall fungera i verkligheten och göra din vardag lite bättre!

Ps. Svenne finns fortfarande med i bakgrunden och ger oss kloka råd när vi behöver det.