My Martens

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med My Martens som är vår ambassadör .

My är en folkkär influenser men även mamma, entreprenör, företagare, pt, träningsintresserad, specialiserad mamma-gravidtränare, mäklarstudent och driver dessutom en av Sveriges största lifestylebloggar, med inriktning på just träning & hälsa.

My gjorde en viktresa från drygt 100 kg och omvandlade sedan sin hobby till ett professionell yrke som utbildad licensierad PT. För att få ihop sin hektiska vardag så vet hon hur viktigt det är med en helhetsbalans. Välmående börjar inifrån . Träning, kost och hälsa hänger ihop. Därför brinner hon extra mycket för att peppa och inspirera andra till en sundare & starkare livsstil.

Om sig själv skriver hon  ”Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.” –En perfekt Skip ambassadör helt enkelt!

Vill ni läsa mer om My och följa hennes vardag så gör ni det på hennes blogg www.mymartens.se

Varför har du valt att bli Skips ambassadör?

Jag måste verkligen känna att jag kan stå bakom produkten, företaget, människorna som jag jobbar med… samt helhets konceptet!  Speciellt när företaget använder mitt varumärke som ansiktet utåt.

Det kan jag göra med Skip. Svensktillverkade noga utvalda produkter där vi har helhetshälsa som ett gemensamt mål” 

Några av My Martens favoritprodukter

Köp Ingefära+Gurkmeja

Köp Omega 3