Om Skip

Skip vill inspirera människor att röra sig.
Inte bara fysiskt utan även psykiskt.
Att inte fastna i hinder utan hitta och gå din egen väg.
Att våga hoppa ger ny energi, stärker självförtroende och personlighet.
Vi har sedan 1971 tillverkat och utvecklatsmarta, högkvalitativa kosttillskott för elit och motionärer. SKIPs produkter är svensktillverkade och naturligt framställda med fokus på forskning.

Don´t watch life going by, experience it!

 

Helsvenskt företag med tillverkning i Sverige

Skip AB är ett helsvenskt företag med utveckling och tillverkning i Sverige.Vi har sedan 1971 tillverkat och utvecklat högkvalitativa kosttillskott för elit och motionärer. SKIPs produkter är svensktillverkade och kontrolleras regelbundet. Genom våra 45 år i branschen har vi samlat på oss kunskap som vi gärna delar med oss av.

Vi får ofta frågan hur vi ännu efter alla dessa år kan vara ett av de mest efterfrågade kosttillskotten på marknaden. Svaret finns i vår starka tro på utveckling och forskning. Att alltid ligga långt framme när det gäller forskning och utveckling var en av grundpelarna som sattes upp redan från starten och att produkterna skulle fungera i den verkliga världen och inte bara i laboratoriemiljö.

Vi vet med bestämdhet varför Skips produkter har blivit så populära bland alla sorters elitidrottare och motionärer – det är just det att de fungerar lika bra i praktiken som i den laboratoriemiljö där de har forskats fram.

Vi delar mångas passion att försöka leva ett sunt liv, bygga en bättre kropp och förstår också att det kräver produkter som fungerar optimalt med tanke på all den möda och tid som läggs ned. Det är därför som vi starkt rekommenderar dessa kraftfulla produkter till er som har ambitionen att förbättra er fysik och bygga en muskulösare kropp eller som helt enkelt bara vill må bättre. Vi är övertygad om att Skips produkter är de bästa på marknaden.

Är det nödvändigt med kosttillskott?

På Skip får vi ofta frågan om det är nödvändigt med kosttillskott. Ja, svarar vi bestämt. Inte nödvändigtvis för att överleva utan för att “leva mer”. För att uppleva mer, njuta mer, för att stabilisera hälsan, för att underlätta jobbet, träningen, tävlingarna och få ut mer av dagen. Ja, helt enkelt för att må bättre.

Givetvis är kosten grundläggande men maten idag innehåller färre vitaminer och mineraler jämfört med för 50 år sedan. Mycket p g a utarmad jord, snabba och effektiva odlingstekniker, större fokus på avkastning än kvalitet etc. Så behövs tillskott – ja!