Om Skip

Skip vill inspirera människor att röra sig.
Inte bara fysiskt utan även psykiskt.
Att inte fastna i hinder utan hitta och gå din egen väg.
Att våga hoppa ger ny energi, stärker självförtroende och personlighet.
Vi har sedan 1971 tillverkat och utvecklat smarta, högkvalitativa kosttillskott för den som vill må bättre och leva mer.

Skips produkter är svensktillverkade och naturligt framställda med fokus på forskning.

Don´t watch life going by, experience it!

 

Om Skip Nutrition – Svensktillverkade kosttillskott sedan 1971

Skip AB är ett helsvenskt företag med utveckling och tillverkning i Sverige. Vi har sedan 1971 tillverkat och utvecklat högkvalitativa kosttillskott för dig som vill må bättre och leva mer. Alla våra produkter är svensktillverkade och kontrolleras regelbundet. Genom våra 50 år i branschen har vi samlat på oss mycket kunskap som vi gärna delar med oss av.

Vi får ofta frågan hur vi efter alla dessa år kan vara ett av de mest efterfrågade kosttillskotten på marknaden. Och svaret finns i vår starka tro på utveckling och forskning. Att vi alltid ska ligga långt fram när det gäller forskning och utveckling, var en av de grundpelare som sattes upp redan från starten samt att produkterna ska fungera i verkligheten och inte bara i en laboratoriemiljö.

Här kan du läsa mer om när Svenne startade Skip

Vi vet med bestämdhet varför Skips produkter har blivit så populära – just för att de fungerar lika bra i praktiken som i den laboratoriemiljö där de har forskats fram.

Vi delar mångas passion att försöka leva ett sunt liv och bygga en bättre kropp. Men vi förstår också att det kräver produkter som fungerar optimalt med tanke på all den möda och tid som man lägger ner. Det är därför som vi starkt rekommenderar våra kraftfulla produkter till er som har ambitionen att förbättra er fysik, bygga en muskulösare kropp eller jobba för en kropp som helt enkelt vill må bättre. Vi är övertygad om att Skips produkter är de bästa på marknaden.

Är det nödvändigt med kosttillskott?

Vi på Skip får vi ofta frågan om det är nödvändigt med kosttillskott. Bestämt svarar vi ja! Inte nödvändigtvis för att överleva, utan för att “leva mer”. För att uppleva mer, njuta mer, stabilisera sin hälsa, underlätta på jobbet, träningen eller tävlingarna och få ut mer av dagen. Helt enkelt för att må bättre!

Givetvis är en varierad kost grundläggande för en god hälsa, men maten vi odlar och producerar idag innehåller färre vitaminer och mineraler jämfört med för 50 år sedan. Mycket på grund av utarmad jord, snabba och effektiva odlingstekniker, större fokus på avkastning än kvalitet och så vidare. Så behövs tillskott? Ja, säger vi på Skip!