Nu är vårat rykande färska  produktmagazin Må Bättre lanserat. Ambitionen är helt enkelt att magasinets innehåll ska få dig att just – må bättre!

På Skip får vi ofta frågan om det är nödvändigt med kosttillskott.

Ja, svarar vi bestämt. Inte nödvändigtvis för att överleva utan mer för att “leva mer”. För att uppleva mer, njuta mer, för att stabilisera hälsan, för att underlätta jobbet, träningen och få ut mer av dagen. Ja, helt enkelt för att må bättre.

Givetvis är kosten grundläggande men maten idag innehåller färre vitaminer och mineraler jämfört med för 50 år sedan. Mycket p g a utarmad jord, snabba och effektiva odlingstekniker, större fokus på avkastning än kvalitet etc. Så behövs tillskott – ja!

I Må Bättre hittar du en massa bra tips för att sätta mer färg på vardagen och högkvalitativa produkter för att hjälpa livet på traven. Våra produkter är alltid av högsta kvalitet – det kompromissar vi aldrig med!
Må Bättre finns att hämta i de flesta hälsokostbutiker eller så kan du läsa den direkt här.

Må Bättre

Skulle du vilja har ett kostnadsfritt exemplar hemskickat så mailar du oss på info@skip.se

Ps. Promenader, en stunds avkoppling mot solväggen, kanelbullar och nybryggt kaffe, kramar, en löprunda i skogen, umgås med nära och kära är produkter som vi tyvärr inte har i sortimentet men som vi bestämt rekommenderar för att Må Bättre!